günlük burç yorumları
BAŞAK BURCU

BAŞAK BURCU GÜNLÜK YORUMU

BAŞAK BURCU İŞ HAYATI


Başak iş hayatında yararlı, özel hayatta ise sorun yaratacak birçok özelliğe sahiptir. Mükemmelcilik, güvenilirlik, sabır ve görev bilinci onu ideal bir iş arkadaşı yapar. Orta derece yöneticiliklerde birçok sorumluluk gerektiren görevlerdeki in yapmak için entrikalara ve oyunlara dayanamazlar. Başaklar iş yerlerinde devamlı bir kalite için çabalarlar. Eksikleri risk sanların çoğu Başaktır. İdeal iş arkadaşlarıdırlar ve genelde şefin sağ kolu olarak görev alırlar. Yüksek mevkilerin yolu Başak için kapalıdır, çünkü kariyer ala bilme yeteneğidir. Tipik bir Başakta "kitapçının kolluklarını görmek" demek, onun çok yönlülüğüne işaret etmek demektir.

Orta bir banka memuru olarak da doktor veya hemşire olarak da başarılı olabilirsiniz. Hakimlik, devlet memurluğu veya avukatlık gibi meslekler de size uygundur. Bilim ada mı olmak sizi araştırmaya yöneltecektir. Siz, insanların Einstein gibi bir dahi olmasını beklemediği bir tipsiniz, ama cesaret ve sabırla amacınıza ulaşabilirsiniz. Birçok "bilgisayar çocuğu" Başak burcunda doğmuştur. Eğer şef olursanız mesela aile reisi gibi memurlarınız çok acı çekerler. Mülkünüze değer verecek ve hata yapmayacaksınız. En çok yorulacak olan ise sekreterinizdir (muhtemelen o da Başak olur). Sizi bütün sene küçük bir konuşma için izleyecektir. Sunuş, Başaklara göre değildir. Siz, işi ilgi çekecek hale getiren

şeflerdensiniz. Genelde sizde olma yan yeteneklere sahip insanlarla dostluk ediyor, onları dinleyip, bir şeyler öğreniyorsunuz. Evet, moda olan bu kelimenin en iyi örneği olarak "öğrenmeye yetenekli"siniz. Ufak bir grubun başkanı olarak bu yolla çok başarılı olursunuz. Dostlarınız sizi sevecek ve biraz da hayret edecektir.

Daha önceden fark etmediyseniz, şimdi öğrenin. Yazmaya yeteneklisiniz. Belki bunun için büyük bir gazeteci olabilirsiniz. Başaklar ayrıntılara dikkat ederler ve karakterleri dikkate değer bir açıklıkla edebi olarak yaratabilirler. Siz haberleri yakalamak ve karışık bilimsel olayları basite indirgemek konusunda da yeteneklisiniz. Bu sebeple bilimsel gazeteci olabilirsiniz veya polisiye romanlarının kraliçesi Agatha Chris tie (o da Başaktır) kadar ünlü olabilirsiniz.

  • KULLANICI ve EDİTÖR GİRİŞİ
  • Facebook veya Twitter hesabınız ile güvenli ve hızlı bağlanabilirsiniz!
  • Gizlilik Sözleşmesi gereği kişisel bilgileriniz üçüncü kişiler ile paylaşılmaz.
  • Facebook ile Giriş Yap  
  • KULLANICI GİRİŞİ
  • Eğer Kayıtlı Kullanıcı Değilseniz KAYIT OL!