Vali Mehmet Emin Bilmez, İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek, köy yollarını açık tutmak için yürütülen çalışmaları denetledi.

Özel İdare Genel Sekreteri Anıl Aksel ve Özel Kalem Müdürü Yunus Emre Coşkun ile birlikte Çataldere köyü yolunda yürütülen kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Bilmez, çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı, greydere binerek, yol açma çalışmasına da eşlik etti.

Karla mücadele ekiplerine çay ve tatlı ikramında bulunan Vali Bilmez, “İl Özel İdaremiz, kış mevsimi boyunca karla mücadele için ekipleri kurdu. Ardahan il genelinde 30 ekip oluşturuldu ve bu arkadaşlarımız, 24 saat boyunca karla mücadele faaliyeti yürütmektedir. Biz de bugün Çataldere köyü yolunda yürütülen faaliyeti görmek için geldik. Arkadaşlarımız özveriyle çalışıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah vatandaşlarımızı mağdur etmeden 24 saat esasına göre bahara kadar bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Haber Merkezi

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları Ardahan Haber 23 Şubat Gazetesi 'ya aittir. Kaynak gösterilse dahi haberlerin tamamı özel izin alınmadan kullanılmaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılan haberin aktif link verilerek kullanılabilir.
  • KULLANICI ve EDİTÖR GİRİŞİ
  • Facebook veya Twitter hesabınız ile güvenli ve hızlı bağlanabilirsiniz!
  • Gizlilik Sözleşmesi gereği kişisel bilgileriniz üçüncü kişiler ile paylaşılmaz.
  • Facebook ile Giriş Yap  
  • KULLANICI GİRİŞİ
  • Eğer Kayıtlı Kullanıcı Değilseniz KAYIT OL!
  • YORUM YAZ
  • 30 ekip, 24 saat karla mücadele edecek