Ardahan Belediye Başkanlığına aday gösterilen Faruk Köksoy sevgi gösterileri ile karşılandı

AK Parti birlik mesajı verdi
Ardahan Belediye Başkanlığına aday gösterilen
Faruk Köksoy sevgi gösterileri ile karşılandı
Uzun süredir Belediye Başkanlık aday adaylarını belirlemek için yoğun bir hareketlilik yaşanan AK Parti teşkilatlarındaki  stresli günler neşeye dönüşmüş ve yeniden Ardahan Belediye Başkan adayı gösterilen Faruk Köksoy’un Ankara’dan şehrimize dönüşü münasebetiyle düzenlenen  karşılamada töreninde birlik-beraberlik  mesajı verilmiştir.
AK Parti Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy, aday gösterildiği Ankara’dan Ardahan’a dönüşünde  çevre yolu üzerinde yoğun bir kalabalık tarafından sevgi gösterileri ile karşılanmış ve omuzlara alınarak, ‘’Ardahan seninle gurur duyuyor’’ şeklinde bazı sloganlar atılmıştır.
Uçakla Ankara’dan Karsa gelen Başkan Köksoy, şehrin girişinde kendisini bekleyen AK Parti Teşkilatı ve Ardahanlı hemşerilerimizin yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanması, Köksoy’a parti teşkilatı ile halkın desteğinin hayli fazla olduğunu göstermiştir. 
Çevre yolu üzerinde bekleyen hemşerilerimizle görüşen Başkan Köksoy, tebrikleri kabul etti. Adaylığı hakkında  açıklamada bulunan Köksoy; ``Bu karar Ardahan’ın hizmete ihtiyacının, istikrara ihtiyacının bir sonucudur. Hemşerilerimizin 5 yıl boyunca yapılan çalışmalardan memnun ve bunun devamını istediğinin sonucudur. Buradaki kalabalığa, hemşerilerimizin heyecanına  ve ilgisine teşekkür ediyorum. Buradaki hemşerilerimizin, sessiz çoğunluğun, sessiz çığlığın sesleri olduğunu düşünüyorum. Bu güzel karşılamadan dolayı herkese teşekkür ediyorum`` beyanında bulunmuştur.
Yaklaşık olarak 200’e yakın araçlık konvoyu ile karşılanan ve  AK Parti İl Başkanlığına gelen Başkan Köksoy,  AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar ile Parti binası önünde kısa bir konuşma yaptı. İl Başkanı Baydar; ``Bugün hep birlikte Belediye Başkanımız sayın Faruk Köksoy’u bu yoğun-sıcak karşılama münasebetiyle  İl Başkanı olarak hepinize teşekkür ediyorum. Aday adaylık sürecinde sayın Başkanımıza ve partimize göstermiş olduğunuz ilgi, partimize olan bağlılığın açık bir göstergesidir.  Başta Genel Başkanımızın, Genel Merkezimizin, Milletvekilimizin ve halkımızın da teveccühüyle Faruk bey tekrardan AK Parti Belediye Başkan adayı olmuştur. Geçen 5 yıllık süreçte Ardahan çok büyük aşamalar kaydetti. Bundan sonraki süreçte de AK Parti ile ve sizlerin desteği ile  2014 seçimlerinde hep beraber bu sevinci yaşayacağız. Ben şimdiden adaylığının Ardahan’a hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum`` açıklaması yapmıştır.
Başkan Köksoy ise, ``Sayın İl Başkanımızın bu anlamlı konuşmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve sizlere de bu soğuğa rağmen karşılamaya gelerek, çevre yolunda burada toplandınız hepinize teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca Ardahan’ın bir dakikalık boş harcanacak  zamanı yoktur dedik. Bu yüzden sadece Ardahan’a hizmet etmeye çalıştık. Çünkü 100 yılın hizmet açığı vardı. Altyapı, toprak, çamur demeden uğraştık halkımıza. Doğalgazla, kanalizasyonla, eksik olan bu büyük hizmetlerle hemşerilerimize sıkıntı verdik, ama bunun o güzel vicdanlarda algılanacağından emindik ve nihayetinde de öyle oldu. Çok değerli Ardahan halkı bu hizmetleri kendi vicdanlarında olumlu karşıladı ve devamını talep etti. Bu çerçevede AK Parti gibi Türkiye’de en hızlı kurumsallaşmış bir parti çok disiplinli eleme kriterleriyle çok çeşitli anketler ve değerlendirmeler yaptı. Halkımızın bu güzel talebi elbette ki görüldü. Arkasında da teşkilatımızla temayüller yapıldı. Bütün bunların sonucunda, Genel Merkezimizin ve Sayın Başbakanımızın onayı ile AK Parti Ardahan Belediye Başkanlığımız onaylandı ve ilan edildi. Bu süreçte öncelikle halkımıza bizim hizmetlerin devam etmesini istediği için çok teşekkür ediyorum. Süreci çok iyi idare eden İl Başkanımız sayın Yunus Baydar ve Milletvekilimiz Prof. Dr. sayın Orhan Atalay’a teşekkür ediyorum. Verilen karar istikrardır, hizmete devamdır ve  yola devamdır. Partimiz mensuplarının ve hemşerilerimizin destekleri ile seçildiğimizde önümüzdeki 5 yıl Ardahan hiçbir sorunu kalmayan, huzur içerisinde yaşanacak güzel bir il haline gelecektir’’ ifadelerini dile getirmiştir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları Ardahan Haber 23 Şubat Gazetesi 'ya aittir. Kaynak gösterilse dahi haberlerin tamamı özel izin alınmadan kullanılmaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılan haberin aktif link verilerek kullanılabilir.
  • KULLANICI ve EDİTÖR GİRİŞİ
  • Facebook veya Twitter hesabınız ile güvenli ve hızlı bağlanabilirsiniz!
  • Gizlilik Sözleşmesi gereği kişisel bilgileriniz üçüncü kişiler ile paylaşılmaz.
  • Facebook ile Giriş Yap  
  • KULLANICI GİRİŞİ
  • Eğer Kayıtlı Kullanıcı Değilseniz KAYIT OL!
  • YORUM YAZ
  • AK Parti birlik mesajı verdi