Bir Düşüncem Var Gençlik Kulübünden anlamlı etkinlik

Kategori: ARDAHAN HABER Güncelleme: 09.12.2018 13:00:45 Toplam 242 defa okunmuştur.

Bir Düşüncem Var Gençlik Kulübü, ilkokul öğrencilerine çizgi film keyfi yaşattı.

Bir Düşüncem Var Gençlik Kulübünden anlamlı etkinlik

Bir Düşüncem Var Gençlik Kulübü, ilkokul öğrencilerine çizgi film keyfi yaşattı.

Ardahan Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Bir Düşüncem Var Gençlik Kulübü, Sulakyurt Köyü ve Hoçvan’dan 50 öğrenciye çizgi film izleme imkanı sağladılar.

Ardahan Gençlik Merkezi salonunda düzenlenen etkinlikte, minik öğrenciler için mısırlar patlatıldı, biletler isme özel yazıldı ve mısır poşetlerine notlar bırakılarak Astro Boy çizgi filmine başlandı.  

Öğrenciler mısır eşliğinde yaklaşık 90 dakika süren Astro Boy çizgi filmini izlemenin keyfini yaşadılar.

Etkinlikte konuşan Bir Düşüncem Var Gençlik Kulübü Başkanı Adem Balkan, “Kulüp üyelerimizle birlikte yapmış olduğumuz bu etkinlikle minik öğrencilerin mutlu olmalarını sağlamak istedik. Çocukların gözlerindeki o parıltıları görmek, heyecanlarına ortak olmak, birlikte etkinlikler yapmak bizlerde de tarif edilemeyecek kadar güzel duygular oluşturdu. Kulüp olarak farklı projelerle öğrencilerimizin yüzlerini güldürmeye, mutlu etmeye devam edeceğiz. Bu etkinlikte beni yalnız bırakmayan yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Minik öğrenciler ise, mutlu olduklarını söyleyerek, etkinliği düzenleyen abi ve ablalarına teşekkür ettiler. Haber: Şenol Kirman

/

/

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları 23 Şubat Gazetesi Ardahan Haber'ya aittir. Kaynak gösterilse dahi haberlerin tamamı özel izin alınmadan kullanılmaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılan haberin aktif link verilerek kullanılabilir.
    • KULLANICI ve EDİTÖR GİRİŞİ
    • Facebook veya Twitter hesabınız ile güvenli ve hızlı bağlanabilirsiniz!
    • Gizlilik Sözleşmesi gereği kişisel bilgileriniz üçüncü kişiler ile paylaşılmaz.
    • Facebook ile Giriş Yap  
    • KULLANICI GİRİŞİ
    • Eğer Kayıtlı Kullanıcı Değilseniz KAYIT OL!
    • YORUM YAZ
    • Bir Düşüncem Var Gençlik Kulübünden anlamlı etkinlik