Boğalar fırsatı tepti
Kategori: ARDAHAN HABER Güncelleme: 04.11.2018 19:18:22 Toplam 269 defa okunmuştur.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3.grupta mücadele eden Serhat Ardahanspor, Rize ekibi Çayelispor ile karşı karşıya geldi.
Halilefendi Sentetik Çim sahada saat 13.00’da oynanan karşılaşmada Serhat Ardahanspor Çayelispor ile 2-2 berabere kaldı.
Sıcak bir havada oynanan ve taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya konuk ekip Çayelispor hızlı başlayarak dakika 8’de Tahsin Kul’un ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golün ardından etkili bir futbol ortaya koyan Boğalar, girdiği gol pozisyonunda ceza sahası içinde Çayelispor’lu 22 numaralı Serkan Çetin’in topa elle temasında hakem penaltı noktasını gösterdi ve oyuncu ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Serhat Ardahanspor’da topun başına geçen Emre Asan penaltı atışını gole çevirerek skoru 1-1'e getirmeyi başardı. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.
İkinci yarıya etkili başlayan Serhat Ardahanspor’da dakika 46’da 17 forma numaralı Harun Asan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalecinin müdahalesinde yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi. Takımına penaltı kazandıran Harun Asan topun başına geçerek penaltı atışını gole çevirdi ve takımını 2-1’lik üstünlüğe taşıdı. Rakibin 10 kişi kalmasını iyi değerlendiremeyen Serhat Ardahanspor girdiği pozisyonları cömertçe harcadı. Çayelispor eşitliği bulmak adına pozisyonlar üretse de Serhat Ardahanspor kalecisi Serkan Şen gol izni vermedi. Bir kişi eksik oynamasına rağmen atak geliştiren Rize ekibi Çayelispor girdiği pozisyonu gole çevirerek durumu 2-2’ye getirerek eşitliği sağladı.
10 kişi kalan rakibi karşısında oyun üstünlüğünü ele alamayan Boğalar, taraftarın desteğiyle rakip kalede etkili olmaya çalışsa da girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca iki takımda 1 puana razı oldu. Bu sonuçla Serhat Ardahanspor 4 olan puanını 5’e yükselterek 1 puan farkla son sıradaki Bayburt Belediyespor’un önünde 13. sırada yer aldı. Rize ekibi Çayelispor ise puanını 6’ya yükselterek 11. sırada yer aldı.
Serhat Ardahanspor’un kendi sahasında ki bu performansı taraftarların tepkisine neden oldu.
Haber: Şenol Kirman
-
TÜGVA Ardahan İl Temsilciliği’nden “ŞÜKÜR” konferansı Genç Temsilcinin sosyal deneyi katılımcıları hüzünlendirdi
-
ARDAHANDAN KAN VE KÖK HÜCRE BAĞIŞINA DESTEK Ardahan’da kan ve kök hücre bağışı kampanyası sona erdi.
-
Hayvanseverlerden anlamlı destek Hayvanseverler Ardahan Hayvan Barınağında kalan sokak hayvanlarına gönüllü olarak destek sunuyorlar.
-
Ardahan Ziraat Odası, kızları unutmadı Ardahan Ziraat Odası Başkanlığı Çin'de dünya 10'ncusu olan Ayşenur Uslu ve Tuana Açıkyıldız için ödül töreni düzenledi
-
Ardahan'da konut satışları düştü Ardahan'da Kasım ayında 22 konut satışı gerçekleşti
-
Oy verme saatleri değişti YSK’nın oy verme saatlerine ilişkin kararı Resmi Gazete’de yayımlandı
EDİTÖRÜN SEÇİMİ
1
İLANARDAHAN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ POLİSEVİ HİZMET BİNASI TAM TAKIM GÜÇLENDİRME UYGULAMA PROJE İŞİ2
ARDAHAN AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜARDAHAN ENGELSİZ YAŞAM BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ İLE ARDAHAN KADIN KONUKEVİ MÜDÜRLÜĞÜ MAMUL YEMEK PİŞİRİLMESİ- DAĞITILMASI-SERVİS EDİLMESİ İŞİ3
DİŞ PROTEZ LABORATUVAR HİZMETİ ALINACAKTIRİL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI4
İLANÇEVRE DÜZENLEME İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ5
İLANARDAHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI ARSA SATIŞ İLANI
- 0 Yazar Bulunmaktadır.
- BÜTÜN YAZARLAR
- 1 Editör Bulunmaktadır.
- BÜTÜN EDİTÖRLER