31 Mart 2019’da yapılan Mahalli İdareler seçiminde CHP’den Ardahan Belediye Meclis üyesi seçilen Enver Güngör, geçtiğimiz hafta meclis üyeliği görevinden istifa etmişti. Güngör’ün istifası kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, istifa gerekçesinin ne olduğu bilinmiyordu.

31 Mart 2019’da yapılan Mahalli İdareler seçiminde CHP’den Ardahan Belediye Meclis üyesi seçilen Enver Güngör, geçtiğimiz hafta meclis üyeliği görevinden istifa etmişti. Güngör’ün istifası kamuoyunda büyük yankı uyandırırken,  istifa gerekçesinin ne olduğu bilinmiyordu.

Gazetemiz, telefonla Enver Güngör’e ulaşarak istifa gerekçesi hakkında bilgi aldı.

Güngör: “Ardahan Belediye Meclis Üyeliği görevimden istifa etme sebebim tamamen ailemden kaynaklanan bir durumdur. Annem 101 yaşında,  Belediyenin bir çok Meclis Toplantılarına annemin rahatsızlığından dolayı katılamadım. Ardahan belediyesine ciddi katkılarım oldu, fırsat buldukça olmaya devam edecek. Belediye Başkanımız canla başla çalışıyor ve başarılı olduğunu görüyorum. Başkanımı da çok seviyorum. CHP ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri arkadaşlarımla çok uyumlu çalıştım. Hiç kimseyle en ufak bir sorunum olmadı. Ben partiliyim, çizgimden sapma olmaz. Faruk Demir Ardahan için şanstır ve bir başarı hikayesi yazacaktır. Kamuoyunda ve sosyal medyada dolaşan iftira ve dedikoduları sert bir dille kınıyorum.  İstifamla birlikte yerime gelecek olan Meclis üyesi partili arkadaşımız görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum” dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları 23 Şubat Gazetesi Ardahan Haber'ya aittir. Kaynak gösterilse dahi haberlerin tamamı özel izin alınmadan kullanılmaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılan haberin aktif link verilerek kullanılabilir.
    • KULLANICI ve EDİTÖR GİRİŞİ
    • Facebook veya Twitter hesabınız ile güvenli ve hızlı bağlanabilirsiniz!
    • Gizlilik Sözleşmesi gereği kişisel bilgileriniz üçüncü kişiler ile paylaşılmaz.
    • Facebook ile Giriş Yap  
    • KULLANICI GİRİŞİ
    • Eğer Kayıtlı Kullanıcı Değilseniz KAYIT OL!
    • YORUM YAZ
    • ENVER GÜNGÖR, İSTİFA NEDENİNİ AÇIKLADI!