ESKİ İL BAŞKANI AK PARTİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kategori: ARDAHAN Güncelleme: 17.03.2023 19:52:57 Toplam 269 defa okunmuştur.

Veteriner Hekim Yunus Baydar, AK Parti İl Başkanlığında basın toplantısı ile aday adayı olduğunu duyurdu

AK Parti’nin kuruluşundan itibaren parti içerisinde aktif görevlerde bulunarak, İl Başkanlığının yanı sıra milletvekili adaylığı bulunan ve son yerel seçimde belediye başkanı adayı olan Veteriner Hekim Yunus Baydar, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlere yaklaşık iki ay kala partilerde aday adayı başvuruları devam ediyor. AK Parti’de aday adaylığını ekleyen isimlere Yunus Baydar’da dahil oldu. AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar parti içerisinde aktif rol alan, İl Başkanlığının yanı sıra milletvekili adaylığı bulunan ve son yerel seçimde belediye başkanı adayı olan Veteriner Hekim Yunus Baydar, AK Parti İl Başkanlığında basın toplantısı ile aday adayı olduğunu duyurdu. 

Baydar’ın basın toplantısına il teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı. Yunus Baydar, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç’a teslim etti.

/

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları 23 Şubat Gazetesi Ardahan Haber'ya aittir. Kaynak gösterilse dahi haberlerin tamamı özel izin alınmadan kullanılmaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılan haberin aktif link verilerek kullanılabilir.
      • KULLANICI ve EDİTÖR GİRİŞİ
      • Facebook veya Twitter hesabınız ile güvenli ve hızlı bağlanabilirsiniz!
      • Gizlilik Sözleşmesi gereği kişisel bilgileriniz üçüncü kişiler ile paylaşılmaz.
      • Facebook ile Giriş Yap  
      • KULLANICI GİRİŞİ
      • Eğer Kayıtlı Kullanıcı Değilseniz KAYIT OL!
      • YORUM YAZ
      • ESKİ İL BAŞKANI AK PARTİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI