Festivaller yarın başlıyor
Yaz aylarının gelmesiyle Türkiye genelinde 1000`e yakın festival düzenlenirken, Arda-han`da da festival sayısının artması ve aynı güne rastlaması, bu festivallleri izlemede yoksun kalınacağı ileri sürülmektedir. Kültür Bakanlığı`nın festivallere sağladığı maddi desteği kısmasının ardından festival bütçeleri iyice düşerken, kısık bütçelerle hazırlanan festivallere katılım da azaldı. Festival sayısının artmasıyla tezahür eden ikinci bir sorun ise festivallerin yapılacağı günler.
4 Festivalin aynı güne gelmesi festival organizasyonlarının ihmalini de ortaya koydu.
Ardahan`da festivalleri ``Yapalım, kurtulalım!`` mantığı ile hazırlanırken, Karadeniz Ereğli`sinden gelen bir festival davetiyesi, işi uzmanca yapanların da olduğunu ortaya koydu. 50`ye yakın sponsorun desteklediği ve bölgenin tek festivali olan Sevgi ve Barış Şenlikleri`nin davetiyesi bile Ardahan`da 5 festival yapacak kadar zengin.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları 23 Şubat Gazetesi Ardahan Haber'ya aittir. Kaynak gösterilse dahi haberlerin tamamı özel izin alınmadan kullanılmaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılan haberin aktif link verilerek kullanılabilir.
      • KULLANICI ve EDİTÖR GİRİŞİ
      • Facebook veya Twitter hesabınız ile güvenli ve hızlı bağlanabilirsiniz!
      • Gizlilik Sözleşmesi gereği kişisel bilgileriniz üçüncü kişiler ile paylaşılmaz.
      • Facebook ile Giriş Yap  
      • KULLANICI GİRİŞİ
      • Eğer Kayıtlı Kullanıcı Değilseniz KAYIT OL!
      • YORUM YAZ
      • Festivaller yarın başlıyor