MAKRO Grup Mühendislik sektörde lider firma olma yolunda emin adımlarla yürüyor.

MAKRO Grup Mühendislik Sanayi Limited Şirketi Kars’ta 13 yıldır ve Ardahan’da da 5 yıldır doğalgaz ve kalorifer tesisatı konusunda faaliyet gösteren, dürüstlükten, kaliteden ve müşteri memnuniyetin-den ödün vermeden, yoluna emin adımlarla devam eden bir şirkettir. Kendilerini şirkete adamış mühendisleri ve teknik servis kadrosuyla geniş bir aile olan MAKRO Grup Mühendislik sektörde lider firma olma yolunda da emin adımlarla yürümektedir.
Firma sahibi Galip Alyaz, “MAKRO Mühendislik  olarak apartman doğalgaz kolon tesisatı ve daire içi tesisatlarının yapımında yetkili mühendislik firmasıyız. Konusunda uzman kadromuzla Kars ve Ardahan bölgesine hizmet vermekteyiz. Deneyimlerimiz ve eğitimli kadromuzla çalışanlarının güvenliğine, sağlığına ve çevreye önem vererek, yasal mevzuatlar ve standart şartlar çerçevesinde gazı güvenli ve kesintisiz bir şekilde dağıtıp, sürekli gelişmeyi hedef alarak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır” dedi.
Kars ve Ardahan bölgesinde çok sayıda projeyi hayata geçiren MAKRO Mühendislik, son olarak Ardahan Yeni Mahallede yapılan TOKİ konutlarının doğalgaz yapımını başarılı bir şekilde yaptı. Ayrıca Ardahan Şehir Stadyumu ve DSİ doğalgaz yapım işini de üstlendi. Haber: Şenol Kirman

/

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları 23 Şubat Gazetesi Ardahan Haber'ya aittir. Kaynak gösterilse dahi haberlerin tamamı özel izin alınmadan kullanılmaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılan haberin aktif link verilerek kullanılabilir.
    • KULLANICI ve EDİTÖR GİRİŞİ
    • Facebook veya Twitter hesabınız ile güvenli ve hızlı bağlanabilirsiniz!
    • Gizlilik Sözleşmesi gereği kişisel bilgileriniz üçüncü kişiler ile paylaşılmaz.
    • Facebook ile Giriş Yap  
    • KULLANICI GİRİŞİ
    • Eğer Kayıtlı Kullanıcı Değilseniz KAYIT OL!
    • YORUM YAZ
    • İmkânsız projelerin ismi MAKRO Mühendislik