Tekmen`in yeni tayfaları göreve başladı
Kategori: ARDAHAN Güncelleme: 16.08.2010 12:15:47 Toplam 3192 defa okunmuştur.

Karatepe, Valimiz Mustafa Tekmen`in başarısı için gereken gayreti göstereceğini söyledi
Bitlis Vali Yardımcısı iken, Ardahan Vali Yardımcılığına atanan Ahmet Karatepe, kendisini ziyaret eden gazetemiz muhabiri ile yaptığı sohbette, "Ardahan`a atanmaktan büyük mutluluk duydum. Daha önceden tanıdığım ve mesleğe girmemde desteğini gördüğü Valimiz Mustafa Tekmen ile çalışmak ve onun daha da başarılı olması için gereken gayreti göstermek benim başlıca görevim olacak. Ayrıca Ardahan ilinde ve de Valimiz Mustafa Tekmen`in yayında görev yapmak benim için bir şans olmuştur" dedi.
VALİ YARDIMCISI KARATEPE`NİN ÖZGEÇMİŞİ ŞÖYLEDİR:
Ahmet Karatepe, 1978 tarihinde, Mersin`in Anamur İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Anamur`da tamamladıktan sonra;1996 yılında, Hacettepe Üniversitesi, İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi Bölümünü kazandı. Bölümünden 2000 yılında başarıyla mezun oldu. TRT Kurumu Genel Müdürlüğü`nde (Çocuk ve Gençlik Programları Müdürlüğü-Canlı ve Banttan Yayın Sunumu) ve Rekabet Kurumu Başkanlığı`nda (İktisadi Araştırmalar Dairesi - Eseri: OECD Ülkeleri ile Türkiye Rekabet Kurumlarının Karşılaştırılması) görevlerinde bulundu.
2003 yılında İçişleri Bakanlığı`nın açtığı yazılı ve sözlü sınavları kazanıp; Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak atandı. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğinde Kamu Diplomasisi kursunu tamamladı. İçişleri Bakanlığı tarafından, 1 yıl süre ile, Londra-Middlesex Üniversitesi`ne gönderildi. İleri derecede İngilizce bilmektedir. Kırıkkale İli, Sulakyurt ve Çankırı İli, Bayramören İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevi yaptı. Nisan - 2006`daki kararname ile Çorum İli Dodurga İlçesine Kaymakam olarak atandı (Köy-Des projeleri haricinde; ilçeye halı saha yapımı, köy içlerine parke taşı döşenmesi, tüm köylere kompozit bankların alınması; Türkiye`de ilk kez, ilçenin bütün köylerine çocuk parkları kurulması, Devlet ve vatandaş imkânları ile bitirilen bazı uygulamalarda bulunmuştur.
-
Ardahan’da seçim çalışmaları demokratik ortamda geçerken… KASIM TIRPANCI
-
AKP ADAYI KAAN KOÇ, KÖYLÜLERDEN OY İSTEDİ AKP Ardahan 1. sıra adayı Kaan Koç, seçim çalışmalarını köylerde sürdürüyor.
-
CUMHURİYET HALK PARTİSİNDEN GÖVDE GÖSTERİSİ Seçime sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi, esnaf ziyaretlerini coşkulu buluşmalar ile çalışmalarını sürdürüyor.
-
KEMAL KILIÇDAROĞLU ARDAHANLILARA SÖZ VERDİ ARDAHAN'DA KILIÇDAROĞLU'NA SEVGİ SELİ
-
KEMAL KILIÇDAROĞLU ARDAHAN'A GELİYOR 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimleri öncesi Ardahan’da yer yerinde oynayacak.
-
PARTİLERİN LİSTELERİ BELLİ OLDU Cumhuriyet Halk Partisi ve AK Parti’nin 28. Dönem Ardahan Milletvekili adayları belli oldu.