Vali Mehmet Emin Bilmez, 10 Ocak İdareciler ve Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Vali Yardımcısı, ilçe Kaymakamları, Basın ve Halkla İlişkiler Müdür ve görevlileri ile Ardahan’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Vali Mehmet Emin Bilmez, 10 Ocak İdareciler ve Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Vali Yardımcısı, ilçe Kaymakamları, Basın ve Halkla İlişkiler Müdür ve görevlileri ile Ardahan’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Yalnızçam Uğurludağ Kayak Merkezinde ki Yalnızçam Otel’de düzenlenen yemekli programda, Vali Yardımcısı, Kaymakam ve gazetecilerin gününü kutlayan Vali Bilmez, “Hem idarecilerimiz hem de gazetecilerimiz, görev ve sorumlulukları bakımından özverili bir çalışma gayreti içerisindedirler. Hepimizin amacı, görev yaptığımız şehre ve bu şehrin insanlarına hizmet etmektir. Bu görevi yürütürken ilimizde idarecilerimizin ve gazetecilerimizin yakın diyalog halinde olmaları bizleri memnun etmektedir. Şehrimizde çok güzel bir birliktelik havası var. Bizlere düşen görev bu birlikteliğin, kardeşliğin ve huzur ortamının devam etmesine katkı sunmaktır. Ben, hem idarecilerimizin hem de gazetecilerimizin bu özel gününü tebrik ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.
 

Vali Bilmez, Ardahan ve Türkiye’nin gündemi, il de ki kamu ve özel sektör yatırımları, turizm, kültür, eğitim ve spor faaliyetlerinin durumuyla ilgili gazetecilerle fikir alışverişinde bulundu.
 

Vali Bilmez ayrıca, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan yarışmalarda haber ve fotoğrafları ödüle layık görülen Ardahanlı gazeteciler Deniz Başlı ve Olgun Yıldız’ı tebrik ederek plaketle ödüllendirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan haberlerin tüm hakları Ardahan Haber 23 Şubat Gazetesi 'ya aittir. Kaynak gösterilse dahi haberlerin tamamı özel izin alınmadan kullanılmaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılan haberin aktif link verilerek kullanılabilir.
  • KULLANICI ve EDİTÖR GİRİŞİ
  • Facebook veya Twitter hesabınız ile güvenli ve hızlı bağlanabilirsiniz!
  • Gizlilik Sözleşmesi gereği kişisel bilgileriniz üçüncü kişiler ile paylaşılmaz.
  • Facebook ile Giriş Yap  
  • KULLANICI GİRİŞİ
  • Eğer Kayıtlı Kullanıcı Değilseniz KAYIT OL!
  • YORUM YAZ
  • Vali Bilmez, gazetecilerle bir araya geldi