günlük burç yorumları
KOVA BURCU

KOVA BURCU GÜNLÜK YORUMU

KOVA BURCU SAĞLIK

Kova, sağlığına çok dikkat eder. Bu burçta doğanların çok yaşamaları şaşılacak bir şey değildir. Ama bu yüzden onu "sağlık havarisi" olarak nitelemek doğru olmaz, o sadece bilinçli bir yaşam sürer, hiçbir zaman yaptığı işi abartıp vücuduna zarar vermez.

Kovanın bedeninin tehlikeli bölgeleri, kan dolaşım sistemi, baldırlar ve ayak bilek kemikleridir. Kovalar, her şeyden önce bacak yaralanmalarına meyillidirler, özellikle sportif faaliyetlerde kemik kırılmaları, burkulmaları gibi. Dolaşım bozukluğu, varis, ileri yaşlarda damar sertliği ve mesane rahatsızlıkları, Kovanın kolay yakalandığı hastalıklardır. Kötü duruşunuz, rahatsızlıklara yol açabilir. Bu nedenle otururken ve ayaktayken devamlı dik durmaya çalışın. Çocuklarınızda da buna dikkat edin. Sinirlerinizin sağlam olmasından çok, bedensel enerjinizden dolayı, büyük yorgunluklara uzun zaman dayanabilirsiniz. Bu, sadece yaptığınız şey sizi gerçekten ilgilendiriyorsa geçerlidir.

Kova, topluluk içinde ve arkadaşlarının yanında dinlenir ve güçlenir. Yaşamak için suya ne kadar ihtiyacı varsa, insanlarla ilişki kurmaya da o kadar ihtiyaç duyar. Buna rağmen, yalnız başına doğada bir gezinti de

onu heyecanlandırabilir. Bütün bu hummalı günlük yaşam sizi sinirlendiriyorsa, bu yönteme başvurmakta tereddüt etmeyin.

Zihniniz devamlı çalıştığı ve yeni girişimlere konsantre olduğunuz için, bedensel aktiviteleri ihmal etme tehlikesiyle karşı karşıyasınız. Bunun için formunuzu koruyabileceğiniz bir faaliyet alanı arayın. Örneğin yoga, Kovanın yapısına çok uygun bir spordur.

  • KULLANICI ve EDİTÖR GİRİŞİ
  • Facebook veya Twitter hesabınız ile güvenli ve hızlı bağlanabilirsiniz!
  • Gizlilik Sözleşmesi gereği kişisel bilgileriniz üçüncü kişiler ile paylaşılmaz.
  • Facebook ile Giriş Yap  
  • KULLANICI GİRİŞİ
  • Eğer Kayıtlı Kullanıcı Değilseniz KAYIT OL!